سخنرانی

سبک زندگی مهدوی

سبک زندگی مهدوی

انسان بدون هدف همچون مرده ای متحرک است شناخت سبک زندگی مهدوی می تواند کمکی بزرگ باشد تولید محتوا توسط موسسه مصاف شده است

سبک زندگی مهدوی

قسمت اول

موضوع: زندگی هدفمند

sabke zandegi mahdavi 1 - سبک زندگی مهدوی

پخش انلاین

مدت زمان: 05:29 دقیقه

سخنران: استاد مولایی

برای دانلود با لینک مستقیم (50% ترافیک رایگان) کلیک نمایئد.

icons1 download beitezohoor.ir - سبک زندگی مهدوی

انسان بدون هدف همچون مرده ای متحرک است. چرا که هدف است که انسان را به تلاش، تحرک و انتظار برای رسیدن به مطلوب وا می دارد. هر جقدر هدف والاتر باشد، انسان قیمتی تر است. چه هدفی والاتر از امام زمان(عج) و انتظار برای ظهور حضرت؟ جرا که امام سجاد(ع) در وصف منتظران امام زمان(عج) فرمودند: (افضل اهل کل زمان) اینها برترین انسان های تاریخ بشریتند.

متن کامل سخنرانی سبک زندگی مهدوی قسمت اول

تایپ و نت برداری از سخنرانی استاد مولایی با همکاری بیت ظهور و گروه منتظران ظهور و خانم یوسفی انجام شده است

سلام بر قائم آل محمد و برمنتظرانش

همۀ آدم­ها از دو دسته خارج نیستند، وقتی با هدف زندگی در نظرشون می­گیریم. برخی­ها اصلا هدفی در زندگی ندارند، این­ها مردۀ متحرکند، قیمتی ندارند. اما برخی هدف دارند. در میان آن­هایی که هدف دارند، آن­ها هم قیمت­هایشان فرق می­کند.

امیرالمؤمنین (علیه­السلام) فرمود: «قَدرُ الرَجُلِ عَلی قَدرِ هِمَتِه؛ یعنی انسان­ها قیمتشان به اندازه هدفی است که دارند. این هدف است که انسان­ها را منتظر می­کند.»

اگر میخواهی ببینی انسانی زنده هست یا زنده نیست، قیمتش پایین است یا قیمتش بالاست، ببین منتظر هست یا منتظر نیست. انسانی که منتظر نیست، مردۀ متحرک است، شاید نشود اسمش را انسان گذاشت. انسانی که زنده هست، هدف دارد؛ و چون هدف دارد، در انتظارِ رسیدن به هدفش است؛ اما هر هدفی انسان­ها را قیمتی نخواهد کرد. هدف هر چقدر بلندتر، انسان­ها قیمتی­تر. هر هدفی انسان­ها را قیمتی نخواهد کرد؛ باید دید انسان­ها منتظر چه چیزی هستند و منتظر چه کسی هستند. اگر متعلق انتظار واضح بشود، قیمت آدم­ها هم واضح می­شود.

ما وقتی به معارف دینمان نگاه می­کنیم، به مباحث امام زمانی نگاه می­کنیم، می­بینیم برخی منتظرند؛ منتظر چه کسی، منتظر چه چیزی؛ منتظر کسی هستند که بیاید دنیای بشریت را رها کند از ظلم، از فساد. آن­ها را رشد بدهد، به آن­ها امکان رشد را بدهد. ما به دنبال کسی هستیم، ما در انتظار کسی هستیم که نمی­خواهد بیاد به مردم ماهی بدهد، میخواهد بیاید به مردم ماهیگیری یاد بدهد؛ این­ها منتظران امام زمان (عجل ­الله ­تعالی­ فرجه­ الشّریف) هستند. این­ها   آدم­های قیمتی هستند، این­ها کسانی هستند که امام سجاد (علیه ­السلام) در وصفشان فرمود: اَفضَلُ اَهلِ کُلِ زَمانٍ؛ این­ها کسانی هستند که اگر تاریخ بشریت را، تک تک آدم­ها را اسم­هایشان را بیاورید، از ابتدای خلقت آدم تا انتهای عالم، و تا روز قیامت به گواه امام سجاد (علیه­ السلام) فرمود: این­ها برترین انسان­های تاریخ بشریتند؛ چون دلشان برای همۀ بشریت می­سوزد. بشریتی که جز با حاکمیت دین نمی­تواند راهش را پیدا کند، نمی­تواند رشد کند، نمی­تواند به سعادتش برسد.

می­خواهیم کمی در مورد این انتظار صحبت کنیم. نگوییم انتظار فقط یک حالتِ درونی است، که از یک اعتقادی برمی­خیزد. انتظار امام زمان (عجل­ الله­ تعالی­ فرجه­ الشّریف) گر چه از اعتقادی و از بینشی برمی­خیزد، اما ارزش­هایی را تولید می­کند، آن ارزش­ها گرایش­هایی را به وجود می­آورند، و آن گرایش­ها کنش­ها و رفتارهایی را برای ما می­سازند. ما میتوانیم با انتظار امام زمان (عجل­ الله­ تعالی­ فرجه­ الشّریف)، الگویی از سبک زندگی طراحی کنیم که برای منتظران امام زمان (عجل­ الله­ تعالی­ فرجه­ الشّریف) هست؛ منتظرانی که انسان­های رفیعی هستند و به دنبال ظهور مرد آسمانی هستند. دربارۀ مجموعه رفتارهایی که این انسان­های طراز اول عالم از خودشان بروز می­دهند و در روابط مختلف از خودشان صادر می­کنند، با هم گفت­و­گو خواهیم کرد. وسلام ­علیکم ­و رحمه­ الله

برای دانلود PDF با لینک مستقیم (50% ترافیک رایگان) کلیک نمایئد.

icon pdf beitezohoor.ir - سبک زندگی مهدوی

برای مطالعه بیشتر روی عبارت زیر کلیک نمایید
ایا اسلام با موسیقی مخالف است

اموزش سبک زندگی مهدوی

قسمت دوم

موضوع: دعوت به حیات

sabke zandegi mahdavi 2 - سبک زندگی مهدوی

پخش انلاین

مدت زمان: 04:44 دقیقه

سخنران: استاد مولایی

برای دانلود با لینک مستقیم (50% ترافیک رایگان) کلیک نمایئد.

icons1 download beitezohoor.ir - سبک زندگی مهدوی

برای مطالعه بیشتر روی عبارت زیر کلیک نمایید
شرایط ظهور

ای کسانی که ایمان آورده اید دعوت خدا و پیامبر را اجابت کنید تا شما را زنده کنیم
مخاطب این آیه کیست؟ مگر ما مرده ایم که ما را زنده کنند؟!خداوند متعال در این آیه مار ا مخاطب قرار داده پس معلوم می شود حیات ما، یک حیات گیاهی و نهایتا،یک حیات حیوانی است، لذا باید تأمل کرد در جیزی که حیات بخش انسان است.

متن کامل سخنرانی سبک زندگی مهدوی قسمت دوم

سلام بر قائم آل محمد و برمنتظرانش

اگر بخواهیم زندگی آدم­ها را با هدفشان تفسیر کنیم و ترسیم کنیم، در یک جمله باید بگوییم: اگر آدم در زندگی خودش هدفی نداشته باشد، اصلاً برای او زندگی معنایی ندارد. اما داشتن هر هدفی، نشانۀ آدم بودن نیست. در عالم موجودات زیادی هستند، همه دارند زندگی می­کنند، همه دارند زندگی می­کنند؛ گیاهان دارند زندگی می­کنند، حیوانات دارند زندگی می­کنند.

تا الآن به این فکر کردید که ما باید چطور زندگی کنیم و چه هدفی باید داشته باشیم در زندگی، تا به ما بگویند انسان؟ وگرنه اگر فرض بفرمایید، هدف از زندگی این باشد که ما، بهتر بخوریم، و از خوردنی­های با کیفیت داشته باشیم، ما با یک گوسفند هیچ فرقی نداریم. انسان­ها باید هدفی داشته باشند که مخصوص خودشان باشد.

نمی­دانم شما چند بار ختم قرآن کردید یا نه، اما به این آیه وقتی رسیدید، شده یک بار فکر کنید که: یا اَیُهَا الَّذین آمَنوا اِستَجیبوا لِلّه و لِلرَّسولِ اِذا دَعاکُم بِما یُحییکُم؛ یعنی ای کسانی که خدا را قبول دارید، ایمان دارید، باور به خدا دارید، بیایید دعوت خدا و ولی خدا، که در زمان رسول اکرم رسول اوست و در زمان رحلتش، جانشین او، وصی او و امام. بیایید دعوت این­ها را اجابت کنید تا شما را زنده کنیم. شما برادر گرامی، شما خواهر گرامی، چه وقتی شده این آیه را بخوانید و این سؤال را از خودتان بپرسید: مگر من مُردم که خدا می­خواهد مرا زنده کند؟ من زنده­ام، من نفس می­کشم، من تلاش می­کنم، حرکت دارم، من حرف می­زنم. مخاطب این آیه چه کسی است؟ مخاطب این آیه ما هستیم. خدای متعال می­فرماید: بیایید می­خواهیم شما را زنده کنیم، این چه زندگی است! معلوم می­شود آن چیزی که در ذهن ما، در این چند سال عمر شکل گرفته، یک حیات گیاهی و نهایتاً یک حیات حیوانی است. ما زنده­ایم به زندگی گیاهی و آثار و علایم زندگی حیوانی داریم، و به خاطر همین فکر می­کنیم زنده­ایم. و وقتی خدای متعال می­فرماید: دعوت من و ولی من را اجابت کنید تا شما را زنده کنم، اصلاً به این آیه فکر نمی­کنیم، یا اگر فکر کنیم، اعتراض می­کنیم که مگر ما مُرده­ایم که امام زمان (عجل­ الله­ تعالی­ فرجه ­الشّریف) می­خواهد بیاید ما را دعوت کند، ما را زنده کند؟

چه چیزی می­خواهم بگویم به شما؟ منتظران حضرت میخواهم بگویم: که یک بار بنشینیم و به هدف زندگیمان فکر کنیم؛ آیا هدفمان هدف انسانی است؟ و برای رسیدن به آن هدف انسانی چه راهی وجود دارد؟ آیا غیر از اجابت دعوت خالق ما و خلیفه خالق ما و امام و رهبر ما امکان دارد که ما زنده شویم؟ اگر کمی درنگ کنیم، اگر کمی داشته ­هایمان را ببینیم، می­بینیم که ما با داشته­های خودمان نمی­توانیم به آن­چه که لایقمان است برسیم. بیاییم انسان باشیم، انسان؛ و انسان کسی است که بنشیند، فکر کند به آیندۀ خودش، به هدف خودش. هدفی بگذارد که لایق یک انسان است. شاید این گامی باشد برای این­که ما به دعوت امام زمانمان لبیک بگوییم.

والسلام علیکم و رحمه الله

برای دانلود PDF با لینک مستقیم (50% ترافیک رایگان) کلیک نمایئد.

icon pdf beitezohoor.ir - سبک زندگی مهدوی

قسمت سوم

موضوع: زندگی بر محور ظهور

sabke zandegi mahdavi 3 - سبک زندگی مهدوی

پخش انلاین

مدت زمان: 05:12 دقیقه

سخنران: استاد مولایی

برای دانلود با لینک مستقیم (50% ترافیک رایگان) کلیک نمایئد.

icons1 download beitezohoor.ir - سبک زندگی مهدوی

برای مطالعه بیشتر روی عبارت زیر کلیک نمایید
معرفی کتاب های مهدویت

هدف گذاری در زندگی، یک برنامه ریزی رفتاری برای انسان به دنبال خواهد داشت. طبیعتا کسی که هدفش زمینه سازی برای حکومت منجی بشریت هست سبک زندگی متفاوتی بعنوان یک منتظر، با سبک زندگی یک مسلمان خواهد داشت. چرا که یک مسلمان امکان دارد اهداف مختلف و به تبع آن برنامه ریزی ویژه ای مدنظر داشته باشد، اما جنس افکار، رفتار و گرایشات منتظر امام زمان خاص هست، اولویت او ظهور مهدی فاطمه است، این اولویت برای او مجموعه رفتارهای نظام مندی را طراحی خواهد کرد که از آن تعبیر به سبک زندگی منتظرانه می شود.

متن کامل سخنرانی سبک زندگی مهدوی قسمت سوم

بنده یک گزارشی را از روانشناس­های غربی می­خواندم، وقتی پرسش­نامه­ای را برای چند نفر تقسیم کردند و سؤال پرسیدند که هدف روشن شما در زندگی چیست؟ دیدند 90 درصد مردمی که با این پرسش مواجه می­شوند، پاسخشان این است که، نمی­دانیم دنبال چه چیزی هستیم. یک روزمرگی عجیبی میانِ آن مردم اتفاق افتاده است. از این 10 درصد باقی­مانده، 7 درصد مردم می­دانستند دنبال چه چیزی هستند، اما برنامه­ای برای رسیدن به آن هدف نداشتند. فقط 3 درصد باقی ماندند که این­ها هم هدف روشنی و هم برنامۀ روشنی داشتند. این­ها همان کسانی هستند که به تعبیر این آقا می­گویند: نخبه­های عالم هستند. این­ها نخبه­های عالم نیستند، این­ها هدف گذاری کردند و برنامۀ درستی چیدند؛ این راز موفقیت است.

اگر این­طور است، ما نیاز است که یک­بار هدف دقیقی را برای خودمان روشن کنیم؛ این­که به دنبال کمال باشیم، که به دنبال سعادت باشیم، این­که به دنبال خوش­بختی باشیم، این­ها واژه­های کلی است و کسی با این واژه­های کلی تا دقیق نشود نمی­تواند به جبهۀ منتظران امام زمان (عجل­ الله­ تعالی­ فرجه­ الشّریف) وارد بشود. وقتی شما هدف­گذاری در زندگیتان را دقیق انجام دادید و آن هدف­گذاری چیزی فراتر از زندگی و منافع شخصی خودتان بود و آرزوی خودت را در برآورده شدن آرزوی همۀ انسان­ها آن هم آرزوی حقیقی­ات دیدید، آرام آرام دلت و ذهنت آماده می­شود که به سمت مولایت حرکت کنی؛ چون او است که همۀ انسان­ها را به سمت آرزوهای حقیقی و هدف واقعی­شان رشد می­دهد. این هدف­گذاری برای شما یک برنامه­ریزیِ رفتاری هم به دنبال خواهد آورد. یعنی شما وقتی این هدف را گذاشتید که من میخواهم بشریت به سعادت برسد، سعادت بشریت جز با حاکمیت خالق بشریت و دین او نیست و این حاکمیت باید به وسیلۀ ولیِ او اتفاق بیفتد، شما تلاش می­کنید برای این­که زمینه­ های حکومت آن ولی را فراهم کنید. طبیعتاً چنین شخصی رفتارهای خاصی را از خودش بروز می­دهد، او هر کاری را انجام نمی­دهد، او حتی هر رفتار مذهبی را از خودش بروز نمی­دهد.

شاید برای شما این سؤال پیش آمده باشد که سبک زندگی که یک منتظر دارد مگر با سبک زندگی که یک مسلمان دارد فرق می­کند؟ بله، فرق می­کند. یک مسلمان اهداف مختلفی را ممکن است مدِ نظرش بگیرد و برنامه­ ریزی ویژۀ خودش را داشته باشد، اما منتظر امام زمان (عجل ­الله­ تعالی­ فرجه­ الشّریف) به یک نقطۀ دیگر فکر می­کند، نگاه ­های او، فکر او، گرایش­های او، رفتارهای او، جنسش جنسِ خاصی است. درست است که منابع این رفتارها از منابع اسلامی و قرآن و روایات است، اما او اولویت اولی دارد و اولویت او ظهور مهدی فاطمه (عجل­ الله­ تعالی­ فرجه­ الشّریف) است. این اولویت برای او، مجموعه رفتارهای نظام­مندی را طراحی می­کند که هدف کلانش زمینه سازی برای ظهور مهدی فاطمه         (عجل­ الله ­تعالی­ فرجه ­الشّریف) است. این که این مجموعه رفتارهای این­چنینی که از آن به سبک زندگی منتظرانه تعبیر می­شود، چه چهارچوبی دارد، و اساساً جنسش چه جنسی است، ان­شاءالله در صحبت بعدی با هم به گفت­و­گو خواهیم نشست.

والسلام ­علیکم ­و ­رحمه ­الله

برای دانلود PDF با لینک مستقیم (50% ترافیک رایگان) کلیک نمایئد.

icon pdf beitezohoor.ir - سبک زندگی مهدوی

سبک زندگی مهدوی

قسمت چهارم

موضوع: انتظار مجاهدانه

sabke zandegi mahdavi 4 - سبک زندگی مهدوی

پخش انلاین

مدت زمان: 05:39 دقیقه

سخنران: استاد مولایی

برای دانلود با لینک مستقیم (50% ترافیک رایگان) کلیک نمایئد.

icons1 download beitezohoor.ir - سبک زندگی مهدوی

در دو روایت از پیامبر اکرم (ص) داریم:
أفضل أعمال أمتي انتظار الفرج و أفضل جهاد أمتي انتظار الفرج

از تطبیق دو روایت بالا، این مفهوم بدست می آید که انتظار فقط یک حالت درونی نیست بلکه یک رفتار است، عمل است.
(انتظار توام با مبارزه و جهاد است)

متن کامل سخنرانی سبک زندگی مهدوی قسمت چهارم

دوست دارید طوری زندگی کنید که امام زمان (عجل­ الله­ تعالی فرجه­ الشریف) وقتی شما را می­بیند، بگوید: این منتظر من است. این­طور زندگی کردنی که وقتی امام زمان (عجل­ الله­ تعالی فرجه­ الشریف) شما را می­بیند، بگوید این شخص منتظر من است؛ فقط به شعار نیست، فقط به یک دعا برای فرج امام زمان (عجل­ الله­ تعالی فرجه­ الشریف) گفتن نیست. ما باید مجموعه رفتارهایی داشته باشیم که امام زمان (عجل­ الله­ تعالی فرجه­ الشریف) به هر رفتاری از رفتارهای ما را که می­بیند، بگوید این شخص منتظرانه زندگی می­کند.

سبک زندگی منتظرانه، یعنی این­که تمام کارهایت بر محور انتظار باشد. یک سؤال مهمی این­جا مطرح هست، سؤالی که خیلی از انسان­ها نتوانستند به عمقش پی ببرند. برای همین دقیقاً نمیدانند سبک زندگی منتظرانه چیست؛ آن را به تسبیح دست گرفتن خلاصه می­کنند، آن را به دعا برای سلامتی امام زمان (عجل­ الله­ تعالی فرجه­ الشریف) خلاص    می­کنند. اگر ما یک دقتی در انتظار حضرت داشته باشیم، انتظاری که اهل بیت (علیهم­السلام) فرمودند، می­فهمیم رفتارهایمان منتظرانه هست یا نیست. من دو روایت از پیغمبر اکرم (صلی­ الله­ علیه­ و ­آله­ و­ سلم) برای شما می­خوانم، دو روایتی که اگر شما برادر من و شما خواهر گرامی تطبیق و اندکی تأمل کنید، به راحتی متوجه می­شوید که مقصود بنده از سبک زندگی منتظرانه، که بحث­های بعدی خودم را بر این پایه بگذارم چیست.

این روایت پیغمبر اکرم (صلی­ الله ­علیه ­و­آله­ و­ سلم) را همه شنیدید که: اَفضَلُ الاَعمالِ اُمَّتی اِنتِظارُ الفَرَج. این روایت اولاً به روشنی بیانگر این است که انتظار فقط یک حالت درونی نیست، چون اگر این بود، پیغمبر اکرم                   (صلی­ الله­ علیه­ و ­آله­ و­ سلم) می­فرمود: اَفضَلُ الاَحوالِ اُمَتی، فرمودند: اَفضَلُ الاَعمالُ اُمَتی اِنتِظارُ الفَرَج. پس این را داشته باشید، اگر کسی از شما پرسید که سبک زندگی رفتار را می­گوید چه ارتباطی به انتظار دارد که حالت درونی است؟ ما به او می­گوییم: انتظاری که اهل بیت در مورد امام زمان (عجل ­الله­ تعالی­ فرجه ­الشریف) فرمودند، فقط حالت درونی نیست، یک عمل است. شاید من و شما کمتر در کتاب­های مهدوی می­بینیم. ما تا این­جا رسیدیم به این­که انتظار رفتار است، اما حدیث دوم پیغمبر اکرم (صلی ­الله­ علیه­ و­آله ­و ­سلم) باز هم برای ما واضح ­تر می­کند که اصلاً جنسِ سبکِ زندگیِ منتظرانه چیست. پیغمبر اکرم (صلی ­الله ­علیه­ و­ آله­ و ­سلم) فرمود: اَفضَلُ جَهادِ اُمَّتی اِنتِظارُ الفَرَج. این روایت شریف را در کتاب تحف العقول اگر شما ببینید ویک تطبیقی بین این دو حدیث قرار بدهید، چیز عجیبی از آن متوجه می­شوید. نقطۀ بلندی را به ما نشان می­دهد، می­خواهد به ما بگوید انتظار نه تنها حالت نیست، فقط بلکه یک رفتار است؛ انتظار هر رفتاری نیست، انتظار رفتار جهادی است. شما انبوه احادیث مهدوی را نگاه کنید، چرا از منتظران امام زمان (عجل ­الله ­تعالی­ فرجه ­الشریف) با تعابیر مختلف، با ادبیات حماسی صحبت می­شود، نه ادبیات عزلت­گزینی، صوفی­منشانه،      درویش­ مآبانه. انتظار توأم با مبارزه و جهاد است. این­جا یک نقطۀ مهمی مطرح می­شود: تا وقتی جهاد می­گویید ما یاد درگیریِ فیزیکی و نظامی­گری و اسلحه­کِشی می­افتیم. سبک زندگی منتظرانه یعنی تفنگ دست بگیرید، آیا به این معنا است؟ نه، انتظار که با جهاد گره خورده، جهاد فقط به این معنا نیست. این ­که جهاد چه معنایی دارد که انتظار را تبدیل به یک اکسیر اعظم می­کند و سبک زندگی ما را به شدت تحت تأثیر خودش قرار می­دهد را ان­شاءالله در جلسۀ بعد با هم گفت­وگو خواهیم کرد.

والسلام ­علیکم ­و­ رحمه ­الله

برای دانلود PDF با لینک مستقیم (50% ترافیک رایگان) کلیک نمایئد.

icon pdf beitezohoor.ir - سبک زندگی مهدوی

قسمت پنجم

موضوع: جهاد با نفس

sabke zandegi mahdavi 5 - سبک زندگی مهدوی

پخش انلاین

مدت زمان: 05:53 دقیقه

سخنران: استاد مولایی

برای دانلود با لینک مستقیم (50% ترافیک رایگان) کلیک نمایئد.

icons1 download beitezohoor.ir - سبک زندگی مهدوی

سبک زندگی منتظرانه توأم با جهاد است
و 3 عرصه؛ جهاد اکبر، جهاد کبیر و جهاد اصغر را شامل می شود
گام اول در سبک زندگی منتظرانه، دشمن شناسی است
پیامبر اکرم(ص) فرمود: «أَعْدَي عَدُوِّكَ نَفْسَكَ الَّتِي بَيْنَ جَنْبَيْكَ»
(خطرناک ترین دشمن، نفس درون توست)
لذا مبارزه با نفس، مقدمه ی سبک زندگی منتظرانه است

متن کامل سخنرانی سبک زندگی مهدوی قسمت پنجم

ما در گفت­وگوی قبلی بحث مهمی را شروع کردیم و وعدۀ این جلسه را به شما دادیم. این­که سبک زندگی منتظرانه را باید با شناخت دقیق کلید واژۀ انتظار، آن­هم از نگاه اهل­بیت (علیه م­ا لسلام) معنا کنیم.

من برای شما فقط یک روایت آوردم به این­که انتظار، توأم با جهاد و مبارزه است، اما یک سؤالی پرسیدم: که آیا این جهاد به معنای نظامی­گری و درگیری فیزیکی است؟ عرض کردم: نه؛ این­طور نیست. چرا؟ ببینید گرچه ما در رساله یا در کتاب­های فقهی بابی به نام جهاد داریم و آن بحث نظامی­گریِ جهاد است و این­که در عصر غیبت، ما اصلاً جهاد ابتدایی نداریم و جهاد دفاعی داریم؛ اما اگر شما به فرهنگ قرآن و اهل­بیت (علیه م­ا لسلام) مراجعه کنید، معنای جهاد بسیار وسیع­تر از این هست. ما جهاد را باید طوری معنا کنیم و البته طوری معنا می­کنیم، که بزرگ­ترین جهاد که جهاد اکبر هست را هم داخل می­کنیم. ما جهاد را طوری معنا می­کنیم که در سبک زندگیِ منتظرانِ امام زمان (عجل­ الله ­تعالی­ فرجه ­الشریف) جهاد کبیر هم وارد خواهد شد.

ما اساساً معتقدیم که سبک زندگیِ منتظرانِ حضرت، با نگاه جهادی که داریم، باید حتماً این سه عرصه را در بر بگیرد: جهاد اکبر، جهاد کبیر، و جهاد اصغر. شما جهاد را چطور معنا می­کنید؟ ما جهاد را بر طبق منابع دینی و لغوی، تلاش در نهایت توان برای رسیدن به یک هدف بلند برای رضای خدا معنا می­کنیم. وقتی این­طور معنا می­کنیم، شما فقط نمی­توانید نظامی­گری را در نظر بگیرید. ما در این جهاد چند شاخصۀ بزرگ داریم. یکی از شاخصه­ ها را خدمت شما عرض می­کنم که سه دسته جهادِ اکبر، کبیر و اصغر واضح­تر شود. ما وقتی از جهاد صحبت می­کنیم، جهاد رفتاری است، که در مقابل دشمن شکل می­گیرد. اصلاً موضع­گیری که بدون نگاه به دشمن باشد را جهاد نمی­گویند، این یک رفتار معمولی است. آیا منتظر رفتارش معمولی است؟ رفتارش معمولی نیست، رفتارش جهادی است. یعنی چه؟ یعنی تمام رفتار­هایش را باید با دشمن رصد کند. گام اول دشمن­شناسی منتظر است.

یک سؤال از شما بپرسم: دشمنان خود را می­شناسید؟ ما هنوز دشمنان خودمان را نشناختیم، یا اگر شناختیم به شوخی از آنان گذشتیم. مگر پیغمبر اکرم (صلی ­الله­ علیه ­و­ آله­ و­ سلّم) نفرمود: «اَعداء عَدُوِّک نَفسُکَ الَّتی بَینَ جَنبَیک». سخت­ترین و خطرناک­ترین دشمن همان خودت هستی، نفس توست که در درون توست؛ این نفس دنیا­طلب و منفعت­طلب. خودمانی بگویم: برادر عزیزم، خواهر بزرگوارم، اگر یک بچۀ سه یا چهار ساله به شما بگوید همین الآن یک مار افعی وارد اتاق شده است شما حرف این بچه را گوش می­دهید؛ گرچه احتمال ضعیف است، اما محتمل قوی است؛ چون اگر واقعاً مار وجود داشته باشد نیش می­زند و بچه می­میرد. ما حرف پیغمبر اعظم (صلی ­الله­ علیه ­و­ آله­ و­ سلّم) را به اندازۀ یک بچۀ سه یا چهار ساله باور نکردیم، و در درون ما، این افعیِ درون، آن­قدر ما را نیش زده که دیگر احساسی نداریم؛ دیدید چقدر بی­احساس هستیم! چون این افعی مثل این است که شما یک آمپول بی­حس­کننده بزنید؛ در این صورت اگر دست شخص را هم بِبُرید، متوجه نیست. این افعی آن­قدر درون ما را نیش زده که حسِّ انسانیت از ما رفته است. و وقتی این حس رفته، ما اصلاً مبارزه نمی­کنیم؛ چون اصلاً نفس منفعت­طلب درونمان را دشمن نمی­دانیم که بخواهیم با آن مبارزه کنیم. حالا شما این فرمایش امیرالمؤمنین را کنار بگذارید که: «مهریۀ بهشت، جهاد با نفس است». ما هنوز این مهریه را تهیه نکردیم، که وارد بهشت شویم. اگر وارد این وادی نشویم، بعید می­دانم که به ما منتظر امام زمان (عجل ­الله­ تعالی­ فرجه ­الشریف) بگویند. اگر ما در وادی جهاد اکبر موفق نشویم، در جهادهای کبیر و اصغرهم پیاده هستیم؛ بدون تعارف.

والسلام علیکم وحمه الله

 

برای دانلود PDF با لینک مستقیم (50% ترافیک رایگان) کلیک نمایئد.

icon pdf beitezohoor.ir - سبک زندگی مهدوی

قسمت ششم

موضوع: چقدر برای امام زمان تلاش کردی؟

sabke zandegi mahdavi 6 - سبک زندگی مهدوی

پخش انلاین

مدت زمان: 05:08 دقیقه

سخنران: استاد مولایی

برای دانلود با لینک مستقیم (50% ترافیک رایگان) کلیک نمایئد.

icons1 download beitezohoor.ir - سبک زندگی مهدوی

چقدر برای امام زمان تلاش کردی؟
جهاد یعنی تلاش در نهایت توان.
یک منتظر باید رصد کند که آیا به اندازه ی توان برای امام زمان تلاش کرده است یا نه؟
و با تمام توان بکوشد تا جامعه را به طرازای که بتواند پذیرای حکوکت آن حضرت باشد، برساند.

متن کامل سخنرانی سبک زندگی مهدوی قسمت ششم

در صحبت­های گذشته عرض کردیم، در سبک زندگیِ منتظرانه، ما باید انتظار را به روحیه و رفتار جهادی معنا کنیم؛ معنای جهادی را هم خدمتتان عرض کردم که باید تلاشِ در نهایتِ توان داشته باشیم؛ آن هم برای رضایت خدا و برای یک هدفِ عالی که در نظر داریم.

یک سؤالی از شما بپرسم: شما چقدر به امام زمان (عجل ­الله­ تعالی­ فرجه ­الشریف)  خدمت کردی؟ چقدر برای امام زمان کارکردی؟ چقدر برای امام زمان (عجل ­الله­ تعالی­ فرجه ­الشریف)  تلاش کردی؟ یک ساعت در روز؟ نیم ساعت در روز؟ شاید من و تو توقع هم داریم که به ما بگویند، منتظر امام زمان (عجل ­الله­ تعالی­ فرجه ­الشریف). اما با این تعریفی که بنده داشتم و گفتم: جهاد یعنی تلاش در نهایتِ توان. شما تا الآن توانت را رصدی کردی که ببینی به اندازۀ توانت برای امام زمانت تلاش کردی یا نه؟ بسیاری از ما به این نکته توجه نکردیم؛ چرا؟ چون بعضی­ها اصلاً به فکر امام زمان (عجل ­الله­ تعالی­ فرجه ­الشریف)  نیستند، اگر من نیم ساعت برای حضرت تلاش کنم خیلی مغرور می­شوم.

یادم نمی­رود در دوران راهنمایی، وقتی کارنامه­ های ثلث اول را ­دادند، به منزل یکی از دوستان پدر رفتیم. او هم پسری داشت که دوران راهنمایی بود و کارنامه گرفته بود؛ پدرش کلی از او تعریف کرد و می­گفت: پسرم خیلی درسش خوب است و شاگرد اول شده؛ و من ناراحت بودم که شاگرد دوم شدم. به او گفتم: تبریک عرض می­کنم، معدل شما چند شده؟ گفت: 25/17. و من مبهوت شدم. برای این­که با معدل بالای 19 شاگرد دوم بودم و او با معدل 17 شاگرد اول.

ببینید وقتی ما اطرافمان آدم­های کم­همتی پیدا شود، آن­وقت اگر ما کمی تلاش کنیم، فکر می­کنیم دیگر جزء منتظرانِ حضرت هستیم. منتظر حضرت، کسی است که باید تمامِ تلاشش را برای حضرت به کار بیندازد.

صحبت شهید عبدالله ضابط، از روحانیونی که مؤسسۀ روایت سیرۀ شهدا را راه­اندازی کرد را فراموش نمی­کنم. ایشان می­گفتند: «بچه ­ها آن­قدر برای امام زمانت بدوید که وقتی امام زمان (عجل ­الله­ تعالی­ فرجه ­الشریف)  ظهور کردند و به شما گفتند برایه چه کردید؟ بگویید: آقا آن­قدر برایت دویدم که دیگر بیش از این، نمی­توانستم.» ما باید این­طور باشیم. ما در جهادِ اکبر باید تمامِ تلاشمان را برای مبارزه با جنبۀ مادی و منفعت­طلبانۀ خودمان به کار ببریم؛ تمامِ تلاشمان، نه وقتی فرصت کردیم یا حالش را داشتیم. ما در جهاد اکبرمان، یعنی مبارزۀ علمی، فکری، فرهنگی، سیاسی، اقتصادی باید تمامِ تلاشمان را به کار بیندازیم تا آن طرازی که جامعه را بتواند پذیرایِ حکومتِ امام زمان (عجل ­الله­ تعالی­ فرجه ­الشریف) کند، برسانیم. ما باید در نهایت توان تلاش کنیم و این مربوط می­شود به این­که اول استعدادهایمان را شناسایی کنیم، و بعد در جهتِ امام زمان (عجل ­الله­ تعالی­ فرجه ­الشریف)  تلاش کنیم. در سبکِ زندگیِ منتظرانه، تو خواهر من و تو برادر من و خودِ من باید تمام تلاشمان را به کار ببریم تا ان­شاءالله جزء سربازانِ امام زمان بشویم.

والسلام علیکم و رحمه الله

برای دانلود PDF با لینک مستقیم (50% ترافیک رایگان) کلیک نمایئد.

icon pdf beitezohoor.ir - سبک زندگی مهدوی

قسمته هفتم

موضوع: اَشِدّآءُ عَلَى الکُفّارِ رُحَمآءُ بَینَهُم

sabke zandegi mahdavi 7 - سبک زندگی مهدوی

پخش انلاین

مدت زمان: 05:40 دقیقه

سخنران: استاد مولایی

برای دانلود با لینک مستقیم (50% ترافیک رایگان) کلیک نمایئد.

icons1 download beitezohoor.ir - سبک زندگی مهدوی

تکرار لفظ، قائم انسان را به قیام وامید دارد و در او روحیه ی جهاد و مبارزه را تقویت خواهد کرد.
آیا چنین مفهومی از انتظار، باعث خشونت می شود؟
چنین نیست، یک انسان واقعی هم محبت دارد و هم غضب
یک مجاهد، در جبه ی منتظران(رحماء بینهم)
و در مقابل دشمنان (اشداء علی الکفار) است.

متن کامل سخنرانی سبک زندگی مهدوی قسمت هفتم

با این چند جلسه­ای که در محضر شما گرامیان بودیم، لابد متوجه شدید که چرا من سلام خاصّی به حضرت می­فرستم، چرا از لفظ قائم آل محمّد استفاده می­کنم؛ به دو دلیل: اولین دلیل این است که ما وقتی در روایات شیعی می­نگریم، القاب و صفات متنوعی برای حضرت آمده، اما بیشترین لقب برای امام زمان (عجل ­الله­ تعالی­ فرجه ­الشریف) ، لقب قائم است. قائمنا، قائم اهل بیت، قائم آل محمد. و این استفاده به ما نکتۀ دوم را هم می­رساند. اگر شما لفظ قائم را زیاد تکرار کردید، انتظار قائم شما را به قیام وادار می­کند و در تو روحیۀ جهاد و مبارزه را تقویت خواهد کرد. خیلی خوب است که ما این لقب را در جامعه ترویج کنیم و بسیار مناسب است.

یک نکتۀ مهم دیگری در بابِ جهاد خدمت شما بزرگواران عرض کنم و این­که منتظرانِ حضرت، انسان­های مبارز و مجاهدی هستند و آن هم این­که امکان دارد که برخی از شما بپرسید که آیا ترویج چنین مفهومی از انتظار باعث خشونت نمی­شود؟ سؤال، سؤال خوبی است. ببینید ما یک نکته را نباید فراموش کنیم و آن نکته، نکتۀ قرآنی است که به ما تولّی و تبرّی را یاد می­دهد: «مُحَمَّدٌ رَسولُ الله اَشِدّاءُ عَلَی الکُفّار رُحَماءُ بَینَهُم». یک انسانِ واقعی هم محبت دارد، هم غضب دارد؛ اگر از انسان محبتش را بگیرند یا غضبش را بگیرند، یک انسان ناقص است، این که انسان نیست. اما مهم این است که ما این محبت و این غضب را چطور مدیریت کنیم. منتظرانِ حضرت که به دنبالِ زمینه­سازی برای ظهور هستند، این­ها انسان­های به شدّت مهربانند؛ اما با کسانی که دوستانِ حضرت هستند، کسانی که امام زمانشان را دوست دارند. ولو این­که گناه می­کنند ولی می­گویند: ما مهدی فاطمه (عجل ­الله­ تعالی­ فرجه ­الشریف) را دوست داریم. ولو این­که گناه می­کنند ولی در مجلس جدِّ امام زمان (عجل ­الله­ تعالی­ فرجه ­الشریف) ، حضرت سیّدالشّهدا (علیه ­السلام) شرکت می­کنند. معیار را نباید در گناه دید، معیار را باید در این ولایت­پذیری دید. ما می­گوییم: هر کس که به دنبالِ دوستی و رضایت امام زمان (عجل ­الله­ تعالی­ فرجه ­الشریف) است؛ بالاتر، در هر جای دنیا، هر کسی که به دنبالِ استقرارِ عدالت و ظهور حقیقت است، این­ها هم در جبهۀ منتظران قرار می­گیرند. در جبهۀ منتظران ما، «رُحَماءُ بَینَهم» هستیم. اشتباه نکنیم. ما در بین خودمان «رُحَماءُ بَینَهم» هستیم. اما در مقابل دشمنان امام زمان (عجل ­الله­ تعالی­ فرجه ­الشریف) که نمی­شود رحیم بود، «اَشِدّاءُ عَلَی الکُفّار»، باید محکم باشیم تا اجازۀ سوء استفاده ندهیم. این اخلاقِ خدایی است. مگر خدای متعال در قرآن کریم گاهی اوقات خودش را وصف به «ذو اِنتِقامٍ» می­کند؛ یعنی صاحب انتقام، از چه کسی انتقام می­گیرد؟ از دشمنان دین، از کسانی که مانع ِ بشریت هستند. نباید ما این بحث را اشتباه بگیریم و به خاطر این­که خدای ناکرده به دنبالِ خشونت نباشیم، بحث جهاد را مطرح نکنیم. اصلاً لازمۀ یک منتظرِ امام زمان (عجل ­الله­ تعالی­ فرجه ­الشریف) این است که در جهادِ اکبرِ خودش، در مقابلِ دوستانی که با او سلیقۀ یکسانی ندارند، یا خدای ناکرده خطا و گناهی دارند، خودش را کنترل کند و با مهربانی با آن­ها برخورد کند؛ این خودش جهاد است. ولی در مقابلِ دشمنان باید محکم ایستاد. اگر محکم نباشیم، راه نفوذ در جبهۀ منتظران باز خواهد شد. پس ما نباید جهاد را مساوی با مطلقِ خشونت در نظر بگیریم. یک مجاهد، انسانِ مهربان با همۀ حق­طلبان و عدالت­خواهان امام زمان دوستان، و محکم در مقابلِ دشمنان، حضرت و دین خواهد بود.

برای دانلود قسمت هفتم PDF با لینک مستقیم (50% ترافیک رایگان) کلیک نمایئد.

icon pdf beitezohoor.ir - سبک زندگی مهدوی

سبک زندگی منتظرانه

قسمت هشتم

موضوع: شبیه شدن بر انبیاء و اولیاء

sabke zandegi mahdavi 8 - سبک زندگی مهدوی

پخش انلاین

مدت زمان: 04:40 دقیقه

سخنران: استاد مولایی

برای دانلود با لینک مستقیم (50% ترافیک رایگان) کلیک نمایئد.

icons1 download beitezohoor.ir - سبک زندگی مهدوی

چکیده

سبک زندگی منتظرانه ،مجموعه رفتارهایی ست برای کسی که منتظر حاکمیت حکومت خداست و آمیخته با مبارزه است مهمترین ویژگی سبک زندگی منتظرانه این است که برگرفته از سبک زندگی انبیاء و اولیاء شهدا، علمای مجاهد و فرشتگان الهی است چرا که زندگی شان امیخته با انتظار،مبارزه و جهاد بودو الگو گرفتن از این سبک زندگی، به مفهوم شبیه شدن به این بزرگان است.

متن کامل سخنرانی سبک زندگی مهدوی قسمت هشتم

امروز می­خواهم کمی در مورد منزلت سبکِ زندگیِ منتظرانه با هم گفت­و­گو کنیم، تا ببینید ، چقدر این سبک، زیبا و لذت­بخش و جذاب است. عرض کردم سبک زندگی منتظران، به سبکی از زندگی گفته می­شود که بر محور انتظار امام زمان (عجل­الله­تعالی­فرجه­الشریف) می­چرخد؛ اگر این­طور است، ما یک­بار دیگر باید روایات انتظار را مرور کنیم، تا سبک زندگی که بر محور انتظار می­گردد، عظمت و جذابیت خودش را نشان دهد تا حرف بنده اثبات شود که الآن الگوی تمام عیار سبکِ زندگی اسلامی در عصر غیبت، سبکِ زندگی منتظرانه است؛ چرا؟ برای­ این­که در سبکِ زندگیِ اسلامی که در امت اسلام، الآن صحبتش هست، شما 72، 73 فرقه دارید. شما از کدام سبکِ زندگیِ اسلامی صحبت می­کنید؟ داعش هم برای شما سبکِ زندگیِ اسلامی می­گوید. شما از سبکِ زندگیِ اسلامی صحبت می­کنید که با قرائت اهل­بیت باشد و بر محور امام باشد و آن امامی که حَی و زنده است و الآن در عصر غیبت است و شما باید منتظرش باشید؛ این سبکِ زندگیِ اسلامیِ ناب و آرمانی، سبکِ زندگیِ منتظرانه است.

یکی از ویژگی­ها و منزلت­های این نوع سبکِ زندگی، این است که محبوب­ترین سبکِ زندگی نزد خدا است. مگر روایت امیرالمؤمنین را شما برادر و خواهرم نخواندید و نشنیدید که فرمود: «اِنَّ اَحَبَّ الاَعمالِ اِلَی الله عَزِّوَجَل اِنتِظارُ الفَرَج»؛ محبوب­ترین اعمال پیش خدا این است که شما منتظرِ فرج باشید؛ البته این فرج، در صحنه ­های مختلف زندگی است و نمونۀ کاملش فرج امام زمان (عجل­ الله ­تعالی­ فرجه­ الشریف)  است. محبوب­ترین، تعبیر محبوب­ترین از انتظار می­شود؛ یعنی چه؟ یعنی اگر شما می­خواهید یک نظام رفتاری، یک الگوی رفتاری که خدا دوست دارد، این را بدانید که چیست؛ به شما معیار دادند، فرمودند سبکِ زندگی بر محور امام زمان (عجل­ الله ­تعالی­ فرجه­ الشریف).

البته ما این­جا یک مشکلی در جامعۀ دینی­ داریم و بنده از آن تعبیر به بحرانِ مفاهیم دینی می­کنم و آن هم این است که کلید­ واژه ­های دین برای متدینین گاهی واضح و عمیق نیست و وقتی تَکرار می­شود یا به قول غلط تِکرار می­شود، این یک حجابی می­شود که دیگر شخص به دنبالِ این­که مطالعۀ عمیق کند، نیست. مثل مقولۀ ایمان، چون ایمان زیاد تَکرار شده، نماز زیاد تَکرار شده دیگر اگر به کتاب­فروشی هم بروید کتابی دربارۀ نماز برنمی­دارید، می­گویید: نماز است دیگر. در حالی­که امکان دارد ما واقعاً عمیق نشدیم. در موضوعِ محبوبیتِ خدا هم همین­طور است. ما وقتی می­گوییم سبکِ زندگیِ منتظرانه محبوب­ترین سبکِ زندگی است، انگار خیلی برایمان انگیزه­سازی نمی­شود؛ می­دانید چرا؟ برای این­که پدرمان یا مادرمان به ما گفته­اند که من تو را خیلی دوست دارم. منی که بچه محصلم. میگوییم خُب بابا، مامان اگر مرا خیلی دوست دارید، آن وسیله­ای که من دوست دارم، مثلاً دوچرخه برایم بخرید؟ مادر می­گوید: من دوستت دارم ولی پول ندارم، بگذار پدرت بیاید. پدر که می­آید، می­گویی: بابا می­توانی؟ بابا می­گوید: نه فعلاً نمی­توانم. محبت­های ما نسیه است و این­قدر این تَکرار شده برای ما، وقتی ما می­گوییم خدا شما را دوست دارد، محبوب­ترین شخص هستی اگر سبکِ زندگیت منتظرانه باشد، شما می­گویید: خب فعلاً که نسیه است. در حالی­که محبوبیت خدا این­طور نیست. خدا کسی را دوست داشته باشد، یعنی همین الآن شمارۀ حساب بده، همین الآن نقدی برایت واریز می­کنم، همین الآن. امتحان کنید، اگر امتحان کنید ضرر نمی­کنید. کسی با خدا معامله کند، بله پاداش بزرگش را برای قیامت قرار می­دهد، اما بخشی از مزدهایش را همین­جا نقدی به حسابش واریز می­کند. نترسیم، شجاع باشیم، اهلِ جهاد باشیم. وارد بشویم، با خدا معامله کن ببین زندگیت تغییر می­کند یا نه.

برای دانلود قسمت هفتم PDF با لینک مستقیم (50% ترافیک رایگان) کلیک نمایئد.

icon pdf beitezohoor.ir - سبک زندگی مهدوی

قسمت نهم

موضوع: منزلت سبک رندگی منتظرانه

sabke zandegi mahdavi 9 - سبک زندگی مهدوی

پخش انلاین

مدت زمان: 05:00 دقیقه

سخنران: استاد مولایی

برای دانلود با لینک مستقیم (50% ترافیک رایگان) کلیک نمایئد.

icons1 download beitezohoor.ir - سبک زندگی مهدوی

چکیده

الگوی تمام عیار سبک زندگی اسلامی در عصر غیبت
سبک زندگی منتظرانه است که با قرائت اهل بیت و بر محور امام زمان(عج) هست و محبوب ترین سبک زندگی در نزد خداوند می باشد.
أَحَبَ الْأَعْمَالِ إِلَى اللَّهِ عَزَّ وَ جَلَّ انْتِظَارُ الْفَرَجِ

متن کامل سخنرانی سبک زندگی مهدوی قسمت نهم

برای دانلود قسمت هفتم PDF با لینک مستقیم (50% ترافیک رایگان) کلیک نمایئد.

icon pdf beitezohoor.ir - سبک زندگی مهدوی

ما در فضیلت سبکِ زندگیِ منتظرانه بودیم و یک نکتۀ مهم را در جلسۀ گذشته خدمت شما بزرگواران عرض کردیم. یکی دیگر از ویژگی­هایی که اشتیاق ما رو به سبکِ زندگیِ منتظرانه شدید خواهد کرد، این است که ما بدانیم این سبک زندگی سبکِ انبیا و اولیای گرامی است؛ یعنی چه؟ یعنی اگر سبکِ زندگی شما منتظرانه باشد، تو خودت را شبیه انبیا و اوصیای کلِ تاریخ می­کنی. چرا این­طور است؟ مگر در سبکِ زندگیِ منتظرانه چه ویژگی نهفته است؟ ببینید سبکِ زندگیِ منتظرانه، مجموعه رفتارهایی است برای کسی که منتظر حاکمیت حکومت خدا است. از شما می­پرسم: آیا پیغمبران برای غیر از این آمده­اند؟ همۀ آن­ها آمده­اند برای لِیُظهِرَهُ عَلَی الدّینِ کُلِّهِ وَ لَو کَرِهَ المُشرِکین. و همه وعده دادند، همه بخشی از مطلب را رفتند و به پیغمبر بعدی و همه آن­ها به پیغمبر خاتم بشارت دادند و پیغمبر خاتم به امام خاتم بشارت داده­اند. که این وعده محقق خواهد شد.

شما زندگی انبیا را که در قرآن می­بینید پر از جهاد و پر از مبارزه می­بینید. آن انتظاری که مقارن با جهاد با شما مطرح کردم، شما در زندگی انبیا و اولیا و اوصیا می­بینید. نزدیک­تر بیاییم، در زندگیِ شهدا این را می­بینید. شما در زندگیِ علمای مجاهد این را می­بینید. و این جز برای این است که این­ها برای حاکمیت حکومت خدا و دین او و برنامه­ای که تنها برنامۀ سعادت بشر است، حرکت کردند، تلاش کردند و شهید شدند. چقدر زیبا این جملۀ شهید آوینی، آن­هایی که به هنر علاقه دارید، این را با خط زیبا تابلو کنید و در محل کارتان نصب کنید. شهید آوینی فرمود: «امام به ما آموخت، انتظار در مبارزه است».

آن­هایی که از انتظار معنای جهادی برداشت کردند و خودشان اهلِ جهاد و مبارزه در جنبه­ های مختلفِ جهاد اکبر (مبارزه با نفس)، جهاد کبیر (مبارزه فکری و فرهنگی)، و جهاد اصغر کردند، چقدر الگو شدند، چقدر زیبا شدند، چقدر ماندند. همه می­میرند و می­روند و علمای مبارز و شهدای ما می­مانند؛ تا تاریخ، تاریخ است این­ها خواهند ماند. زندگیِ کسانی که منتظرانه باشد، به رنگ و لعابِ انبیا و اولیا خواهد آمد.

بگذارید یک نکتۀ دیگر هم خدمتتان عرض کنم، سبک زنگیِ منتظرانه، شبیه شدن به زندگیِ فرشته­ هاست؛ می­دانید چرا؟ زمانی که سیدالشهدا (علیه السلام) در روز عاشورا به لحظه ­های شهادت نزدیک می­شد، فرشته ­ها گریه کردند و گفتند: خدایا حبیب تو شهید می­شود و این­ها به آسمانِ دنیا آمدند تا حسین (علیه ­السلام)  را یاری کنند، اما سیدالشّهدا       (علیه ­السلام) شهید شده بود. روایت داریم که ائمه معصومین (علیه م­السلام) فرمودند: «این­ها الآن در زمینند و کنار قبر حسین و منتظرِ منتقم خون حسین هستند». ببینید این­ها هم منتظرند. اگر شما هم منتظر باشید، هر کس رفتار شما را دید، رفتار فرشته­گونه را در شما خواهد دید و از هم­نشینی با شما لذت خواهد برد. مثل فرشته­ ها باشید.

قسمت دهم

موضوع: امام زمانی زندگی کن

photo 2019 04 26 11 33 07 - سبک زندگی مهدوی

 

پخش انلاین

مدت زمان: 04:06 دقیقه

برای دانلود قسمت 10 با لینک مستقیم (50% ترافیک رایگان) کلیک نمایئد.

چکیده
امام زمانی زندگی کن
امام زمان(عج) منتظر است، در جهاد است، تربیت نفوس می کد از دین حمایت می کند و مدیریت پنهانی دارد.
در زیارت تعبیر(تلاشگر مبارز) در مورد آن حضرت بیان شده است.
بنابراین زندگی منتظرانه یعنی به رنگ امام زمان شدن.

متن کامل سخنرانی سبک زندگی مهدوی قسمت دهم

برای دانلود قسمت 10 PDF با لینک مستقیم (50% ترافیک رایگان) کلیک نمایئد.

icon pdf beitezohoor.ir - سبک زندگی مهدوی

می­خواهم به کسانی که دوست دارند سبک زندگی شان منتظرانه باشد، یک مژده بدهم؛ آن هم این است که اگر سبک زندگی من و شما منتظرانه باشد، زندگیمان به رنگ امام زمان (عجل­ الله ­تعالی­ فرجه­ الشریف) می­شود. الآن می­دانید امام زمان (عجل­ الله ­تعالی­ فرجه­ الشریف) چطور زندگی می­کند؟ مگر ما در ادعیه و زیارات نداریم که خود  امام زمان          (عجل­ الله ­تعالی­ فرجه­ الشریف) هم منتظر است! پس زندگی که امام زمان (عجل­ الله ­تعالی­ فرجه­ الشریف) الآن انجام می­دهد، زندگی­اش منتظرانه است. تو وقتی مجموعۀ رفتارهایت را با انتظار گره زدی، محور، محورِ انتظار شد، چقدر تو شبیه امامِ زمانت می­شوی! اصلاً تو را که می­بینند، به یاد مهدیِ فاطمه (عجل­ الله ­تعالی­ فرجه­ الشریف) می­افتند. بعد آیا اگر این­طور شود، دیگر مهدی فاطمه (عجل­ الله ­تعالی­ فرجه­ الشریف) تو را به خیمۀ خودش راه نمی­دهد؟ تو که خیلی شبیهش هستی!

اما این نکته را هم فراموش نکن؛ انتظار را به جهاد گره زده­اند. مهدیِ فاطمه (عجل­ الله ­تعالی­ فرجه­ الشریف) الآن هم در جهاد است و مدیریت او به صورت پنهانی الآن هم هست. در برخی زیارات تعبیری که دربارۀ امام زمان (عجل­ الله ­تعالی­ فرجه­ الشریف) است این است: الجَحجاح المُجاهِد؛ تلاشگر مبارز.

برخی فکر می­کنند، امام زمان (عجل­ الله ­تعالی­ فرجه­ الشریف) مشغول عبادت است و مثلاً قرآن می­خواند تا وقتش برسد، نه! امام زمان (عجل­ الله ­تعالی­ فرجه­ الشریف) الآن هم در حال مبارزه است؛ به صورت مخفی نیروسازی می­کند. اگر بنده تأکید دارم به این­که انتظار یعنی جهاد، چون کسی که تو منتظرش هستی، الآن هم در حال جهاد است.

چقدر برای تربیت نفوس زحمت می­کشد!

چه تلاش­گری­های پنهانی دارد!

چقدر از دین حمایت می­کند!

من اینجا می­خواهم یک نکته به خواهران گرامی عرض کنم: برخی از خواهران گرامی، فکر می­کنند که اگر مثلاً به بحث تربیت فرزند بپردازند، کسی این­ها را نمی­شناسد؛ خُب نشناسد؛ تو شبیه امام زمانت شدی؛ مخفی تربیت می­کنی. عکس تو را روی جلد مجلات نمی­زنند، نزنند؛ تو داری برای امام زمانت نیرو تربیت می­کنی. تو شبیه خدا می­شوی؛ اخلاقت خدایی می­شود. کسی خدا را نمی­بیند، اما همه کاره خداست. یک زن منتظر در خانۀ خودش می­تواند اخلاقش خدایی باشد، امام زمانی باشد؛ می­تواند تربیت کند و کادر حضرت را تکمیل کند، اما شناخته هم نشود؛ بگذار نشود؛ مگر معروفان و مشهوران دنیا آدم­های خوبی هستند؟ نه! الآن رسانه ­ها در سیطرۀ آدم بد­هاست؛ در سیطرۀ طاغوت است. هر کس را بخواهد، بزرگ می­کند و هر کس را نخواهد، نشان نمی­دهد. تو چرا ناراحت هستی؟ امام زمانی زندگی کن تا به خیمۀ امام زمان     (عجل­ الله ­تعالی­ فرجه­ الشریف) راهت بدهند!

 

قسمت یازدهم

موضوع: رسیدن به مقامات عالی

photo 2019 04 29 22 41 48 - سبک زندگی مهدوی

پخش انلاین

مدت زمان: 05:21 دقیقه

برای دانلود قسمت 11 با لینک مستقیم (50% ترافیک رایگان) کلیک نمایئد.

چکیده

امام صادق(ع) فرمودند مَنِ انْتَظَرَ أَمْرَنَا وَ صَبَرَ عَلَی مَا یرَی مِنَ الْأَذَی وَ الْخَوْفِ
کسی که منتظر امر ما باشد و صبر کند و استقامت بورزد “هو غدا زمرتنا” او در قیامت در زمره ی ما و با ما محشور می شود.
همچنین خداوند در قران بیان می فرمایند : یک منتظر مجاهد به درجات عالی خواهد رسید

متن کامل سخنرانی سبک زندگی مهدوی قسمت یازدهم

برای دانلود قسمت 11 PDF با لینک مستقیم (50% ترافیک رایگان) کلیک نمایئد.

icon pdf beitezohoor.ir - سبک زندگی مهدوی

ما در بحث جایگاه بی­بدیلِ سبکِ زندگیِ منتظرانه، نکات مهمی را از آیات و روایات، برای شما بزرگواران و دوستانِ امام زمان (عجل­ الله ­تعالی­ فرجه­ الشریف) عرض کردیم. نکته­ای که در این جلسه می­خواهم خدمت شما عرض کنم، یک مقدمه لازم دارد. ببینید، ما انسان­ها وقتی بخواهند قیمت برای ما بگذارند، امیرالمؤمنین فرمود: «ببینید که چه هدفی را دنبال     می­کند؛ اگر هدف او هدف کوچکی است، او همان­قدر کوچک است و اگر هدف او هدفی عالی است، او شخصیتی عالی است.»

شما وقتی زندگیِ پیغمبران، علمای بزرگ، شهدای گرانقدر را می­بینید، درجات این­ها را وقتی نگاه می­کنید، دقیقاً به خاطر این است که هدف­های بلندی داشتند؛ از هدف­های شخصیِ فردیِ منفعت­ طلبانۀ زودگذر گذشتند و به جز به اندازۀ ضرورت به این­ها نپرداختند چون می­خواستند قله فتح کنند.

یکی از ویژگی­های ممتاز سبک زندگی منتظرانه میدانید چیست؟ شما را به مقام عالی می­رساند؛ به رتبه­ای که حتی تخیل هم نمی­کردید. می­خواهید مثال برای شما عرض کنم: امام صادق (علیه­السلام) فرمود: «مَن اِنتَظَرَ اَمرَنا وَ صَبَرَ عَلی ما یَری مِنَ الاَذی وَ الخَوف؛ کسی که منتظر امر ما باشد، امر حکومت ما، امر ولایت ما، و بر اذیت و ترسی که در این دوران حاکم است صبر کند، استقامت بورزد، به قول امروز کم نیاورد، عبارت عجیبی است، فرمود: هُوَ غَداً فی زُمرَتِنا؛ او در روز قیامت در زمرۀ ما و با ما محشور می­شود.» خیلی عجیب است این عبارت.

آن روایتِ گران­سنگِ امام سجاد (علیه ­السلام) که در وصف منتظران آمده حتماً شنیدید، فرمود: « مردمان زمان غیبت امام زمان، اگر قائلین به امامت و این­که امام زمانشان را قبول داشته باشند؛ وَالمُنتَظِرینَ لِظُهورِه؛ منتظر امام زمان باشند، اَفضَلُ مِن کُلِّ زَمانٍ؛ برترین انسان­های کل تاریخ بشریتند.» البته این نکته را نباید شما بزرگواران فراموش کنید، وقتی ما از انتظار صحبت می­کنیم، فقط از حالت درونی و شور و اشتیاق به ظهور امام زمان (عجل­ الله ­تعالی­ فرجه­ الشریف)  هرگز صحبت نمی­کنیم؛ ما از کسانی صحبت می­کنیم که این حالت درونیِ شوق به یک ارزش و بعد به یک گرایش و بعد به رفتارهای جهادی در صحنۀ جهاد اکبر (مبارزه با نفس)، جهاد کبیر (جهاد فکری فرهنگی) و جهاد اصغر به ظهور رسیده. اگر این­طور باشد، وقتی به محضر قرآن شما می­روید، می­فرماید: «وَ فَضَّلَ الله المُجاهِدینَ عَلَی القاعِدینَ فَضلاً عَظیما (اَجراً عَظیما).» و عبارت­هایی چنین. ببینید قرآن را چقدر زیبا می­فرماید: «مؤمنین دو قسمت هستند: برخی مؤمنین قاعدند و برخی مؤمنین مجاهد هستند.» منتظر امام زمان، مؤمن مجاهد حتی در عصر غیبت امام زمان است و به همین دلیل به درجات عالی خواهد رسید.

نوشته‌های مرتبط

فایل صوتی انتظار یار

Entezar

دانلود سخنرانی استاد رائفی پور چگونه گناه نکنیم

Entezar

دانلود داستانی سید محمد باقر شفتی

Entezar
بسیار خوش حال می شویم تا با ارسال نظرات ارزشمند خود مجموعه بیت ظهور را در تولید محتوای بهتر یاری نمایید.

۶ نظرات